Za crestor ne bo doplačila

Foto: Žurnal24 Zdravstvena blagajna varčuje tako, da stroške vali na dopolnilno zavarovanje, ki
Bolniki za zdravilo crestor farmacevtske družbe AstraZeneca UK Limited ne bodo doplačevali, kot smo po pomoti napisali v članku Doplačevanje zdravil. Izjavo proizvajalca objavljamo v celoti.
Oglej si celoten članek

"Žurnal24 je dne 24. novembra 2010 v članku z naslovom Doplačevanje zdravil objavil napačno informacijo, da bo moral bolnik od 8. decembra 2010 za trimesečno terapijo z originalnim zdravilom crestor farmacevtske družbe AstraZeneca UK Limited za zdravljenje holesterola doplačati 32,4 evra. Ta informacija ne drži. V Biltenu Recept bo objavljeno, da je doplačilo zavarovanca 0,00 evra, zaradi dogovora med proizvajalcem in ZZZS. Bolnikom tako z 8. decembrom 2010 ne bo treba doplačevati za zdravilo crestor."

AstraZeneca UK Limited, podružnica v Sloveniji

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.