Za iPhone v dveh letih 768 evrov

Foto: Saša Despot iphone 6, simobil, prvi kupec Foto: Saša Despot prvi kupec iphone Foto: Saša Despot Iphone 6, poslovalnica
Pred poslovalnico, kjer so zjutraj začeli prodajati iPhone 6 tokrat nobene gneče.
Oglej si celoten članek

Pred poslovalnico Tušmobila v Ljubljani, kjer so ob deveti uri začeli prodajati najnovejši Applov pametni mobilni telefon iPhone 6, ni nobene gneče. Pred dvema letoma, ko so v Ljubljani in Mariboru začeli prodajati iPhona 5, so se pred poslovalnicami ljudje začeli zbirati že večer prej.

Poleg Tušmobila bo iPhone 6 danes začel prodajati tudi Simobil. Simobil jih bo imel 158, Tušmobil pa več kot sto

V spletno trgovino pokukali mnogi

Si.mobil novi iPhone ponuja tudi v spletni trgovini. Zaradi velikega obiska so imeli nekaj težav s stranjo, ki pa so jih že odpravili, so nam povedali. V dobri uri in pol od začetka prodaje sta novega lastnika dobila dva iPhona 6.

Pri Si.mobilu sicer ponujajo iPhone 6 po dveh cenah. V sklopu paketa Neskončni L je ob dveletni vezavi mesečno treba odšteti za telefon 32 evrov, v dveh letih torej 768 evrov. V sklopu ostalih paketov pa je cena za mesečni obrok ob dveletni vezavi 39 evrov. Končna cena je tako 936 evrov.

Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, od katerih stranka prvi obrok poravna ob nakupu naprave na prodajnem mestu, nato pa se obroki mesečno prištevajo računu. 

Tušmobil z dvema različicama

Drugi ponudnik najnovejšega Applovega aparata na slovenskem trgu Tušmobil ponuja dve različici iPhona, 16 GB in 128 GB. Za prvo različico boste v primeru takojšnjega plačila v sklopu paketa Premium XL plačali 99 evrov, skupni mesečni strošek paketa Premium XL z opcijo 14 je 53,90 evra mesečno. Za drugo različico pa v primeru takojšnjega plačila v sklopu paketa Premium XL odštejete 149 evrov, skupni mesečni strošek paketa Premium XL in opcije 16 je 55,90 evra mesečno.  

Ponudba je namenjena novim naročnikom, obstoječi naročniki z veljavnim aneksom pa se o načinu prehoda lahko informirajo na prodajnih mestih, cena pa je za obstoječe naročnike enaka kot za nove. 

"V Tušmobilu smo z današnjim dnem pričeli s prodajo novih mobilnih telefonov iPhone 6 ob 9. uri in smo s prodajo zadovoljni. Sicer je iPhone 6 uporabnikom ekskluzivno na voljo le v Tušmobilovi poslovalnici v centru Ljubljane, na Wolfovi, kjer opravljamo tudi rezervacije, ki prihajajo širom Slovenije. Telefon je v tem trenutku še moč dobiti, vendar zaradi omejene zaloge uporabnikom svetujemo predhodno rezervacijo," so nam sporočili s Tušmobila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 13:54 1. Oktober 2014.

    Pri nas je žal veliko prisklednikov vmes, od proizvajalca pa do trgovine. Vsak hoče svoj delež . Nazadnje pa še …

  • 13:40 1. Oktober 2014.

    zakaj je to novica? članka o prodaji novega 6-slojnega wc papirja nisem videl na zurnalo. Ali gre za prikrito oglaševanje, …

  • 12:44 1. Oktober 2014.

    Mobitel bo imel ponudbo za 24 eur /mes za 2 leti, vključno z naročnino. Torej na koncu 570€ z naročninami …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.