Za Katarino od Studenca do Povirja

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Vozniku ministrice Katarine Kresal je bila hitrost izmerjena na razdalji 1,5 kilometra. Pojavile so se govorice, da je na nekaterih odsekih vozil bistveno hitreje.
Oglej si celoten članek

Ker so spet oživele govorice, da je voznik Katarine Kresal pred dnevi vozil bistveno hitreje, kot je namerila policija, smo še enkrat pregledali, kako so mu izmerili hitrost. Izmerjena je bila na razdalji 1,5 kilometra, kar pomeni, da je na drugih odsekih lahko vozil hitreje. O tem lahko sklepamo tudi po policijskem posnetku.

Pogledate ga lahko TUKAJ.


Po kilometru in pol sledenja so policisti vozniku Kresalove izmerili hitrost 166 kilometrov na uro. Povprečna hitrost policijskega avtomobila je bila do tega trenutka 167 kilometrov na uro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.