Za lekarne krize ni

Foto: Žurnal24 V svojih sedmih poslovalnicah so lani dobili le eno pritožbo stranke. (Foto: Bar
Obalne lekarne. Lani pridelale več kot pol milijona dobička.
Oglej si celoten članek

Lansko poslovno leto je javni zavod Obalne lekarne ne glede na krizo odlično posloval in realiziral za 42 odstotkov več prihodkov kot odhodkov; dobiček je presegel pol milijona evrov. Del so ga pridelali v okviru dejavnosti javne službe, večino – več kot 370 tisočakov – pa na račun dejavnosti zunaj javne službe (prodaja blaga in storitev na trgu).

Tudi glede letošnjega poslovanja so optimistični. Eden od načrtov, ki jih niso uresničili, je proizvodnja in prodaja homeopatskih zdravil. Projekt je zastal, ker so svetovno priznani izdelovalci homeopatskih zdravil napovedali začetek trženja svojih izdelkov na slovenskem trgu. Med načrti, ki jih napovedujejo za letos, pa so znova tečaji tujih jezikov za svoje zaposlene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.