Za Magajno bi preiskovalko

Foto: Žurnal24 Preiskovali naj bi, kje v policiji odteka v medije. (Foto: Nik Rovan)
Raznobarvni. Tako poslanci koalicije kot opozicije naj bi po naših informacijah v ponedeljek skupaj predlagali ustanovitev nove parlamentarne preiskovalne komisije v zadevi Magajna.
Oglej si celoten članek

Neuradno smo izvedeli, da naj bi se pod idejo za ustanovitev preiskovalne komisije z delovnim imenom Sum odtekanja zaupnih informacij o vsebini in poteku tajnih policijskih preiskav iz policije medijem s ciljem diskreditacije posameznika oziroma skupin prvi podpisal eden od poslancev SD. Podpise naj bi prispevali poslanci opozicijskih SLS, SNS in SDS, medtem ko se z Zaresom in LDS menda še niso pogovarjali.

Odvetnik Franci Matoz naj bi že izrazil pripravljenost, da bi postal zunanji strokovni sodelavec preiskovalne komisije.

Za ustanovitev preiskovalke poslanci potrebujejo 30 podpisov, ki naj jih ne bi bilo težko zbrati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.