Za manj zapuščenih

Foto: Žurnal24 “Kdor ve za lokacije, kjer se zadržujejo zapuščene živali, naj to čim prej sporo
Kranjska občina. Akcija sterilizacije in kastracije mačk.
Oglej si celoten članek

Kranj. Danes bo mestna uprava sprožila desetdnevno akcijo sterilizacije in kastracije brezdomnih mačk. “Na območju mestne občine Kranj narašča število zapuščenih živali. Podvržene so različnim boleznim, ki se lahko prenašajo tudi na človeka,” so pojasnili razlog in dodali, da želijo zmanjšati število zapuščenih mačk in preprečiti nekontrolirano razmnoževanje.

Nalogo so zaupali zavetišču Perun in Veterinarski ambulanti Medicovet, za pomoč pa naprošajo tudi občane. “Kdor ve za lokacije, kjer se zadržujejo zapuščene živali, naj to čim prej sporoči,” pravijo. Vse lastnike živali so pozvali tudi, naj v času do 10. marca svojih živali na prostem ne puščajo brez 
nadzora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.