Za morje še prostor

Foto: Žurnal24 Otroke lahko za letovanje, ki ga na Debelem rtiču pripravlja OZRK Novo mesto, pr
Letovanje otrok. Za Debeli rtič še zbirajo prijave.
Oglej si celoten članek

Na Območnem združenju Rdečega križa (OZRK) za letovanje otrok še niso zapolnili vseh 330 prostih mest, kot pravi Barbara Ozimek, sekretarka OZRK.

Desetdnevnega letovanja v štirih terminih med 2. julijem in 11. avgustom se lahko udeležijo otroci, stari od sedem do 12 let. “Kopanje in učenje plavanja, ustvarjalne in sprostitvene delavnice, kulturne, športne, zabavne prireditve ter izlet z ladjo bodo del teh počitnic,” pove Ozimkova.

Cena glede na dohodek
Prispevek staršev za letovanje bodo določili glede na višino dohodkov v družini, ki se izkazuje z veljavno odločbo o otroškem dodatku, znaša pa od 60 do 197 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.