Za moškega usoden potok Bela

Na Vrhniki je moški padel v potok Bela in pozneje umrl v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Policisti so ugotovili, da je moškemu spodrsnilo na travi ob potoku, nakar je padel v Belo, ki je zaradi padavin zelo narasla. Tok vode ga je nato odnesel približno sto metrov naprej. Klice na pomoč je slišal občan, ki je prihitel na pomoč in moškega s pomočjo gasilcev rešil iz vode.

52-letnega moškega so oživljali, ponoči pa je umrl v ljubljanskem kliničnem centru. O zbranih obvestilih bodo policisti obvestili pristojno tožilstvo. Po doslej zbranih informacijah ne gre za kaznivo dejanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.