Za motorista usodno prehitevanje

Foto: Žurnal24 Letos so na celjskem območju življenje izgubili že trije vozniki motornih koles.
V prometni nesreči pri Zidanem Mostu je umrl voznik motornega kolesa, njegov sopotnik in voznik osebnega vozila sta poškodovana. Za nesrečo je bilo krivo nepravilno prehitevanje.
Oglej si celoten članek

Kot smo že poročali, je včerajšnja prometna nesreča na glavni cesti Rimske Toplice–Zidani Most terjala življenje še enega motorista.

Do nesreče je prišlo, ko je 33-letni voznik motornega kolesa, ki je vozil iz smeri Rimskih Toplic proti Zidanemu Mostu, v desnem ovinku v Velikem Širju prehiteval osebna avtomobila. Pri tem je trčil v osebno vozilo, ki mu je pripeljalo nasproti.

Voznik motornega kolesa je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče, njegov 24-letni sopotnik pa se je hudo telesno poškodoval. Lažje se je poškodoval tudi 30-letni voznik osebnega vozila. Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila cesta Rimske Toplice–Zidani Most dobre tri ure zaprta.

Letos je v prometnih nesrečah na Celjskem umrlo 12 ljudi, od tega trije vozniki motornih koles. Lani je v enakem obdobju v prometnih nesrečah življenje izgubilo 17 ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.