Za peško so bile poškodbe prehude

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Pijani voznik je na prehodu za pešce zbil 27-letno žensko.
Oglej si celoten članek

S PU Maribor so sporočili, da je dopoldne za posledicami nesreče, ki se je zgodila v soboto zvečer, v bolnišnici umrla 27-letna peška. 

Nesreča se je zgodila v soboto okoli 21. ure, ko je na Nasipni ulici ženska prečkala prehod za pešce. Ko je bila na prehodu za pešce, je vanjo trčil 28-letni voznik, ki je vozil pod vplivom alkohola. 

Pes, ki ga je imela ženska v trenutku nesreče na povodcu, je poginil na kraju nesreče. Hudo poškodovano peško pa so prepeljali v bolnišnico. 

S policije so sporočili, da bodo zoper voznika podali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje nevarne vožnje. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:53 30. Oktober 2018.

    Dokler bodo takšne smrti obravnavali kot kaznivo dejanje nevarne vožnje in ne kot umor, potem bo takšnih smrti še veliko. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.