Za pisma 53 tisoč evrov

Foto: Žurnal24 Film – vanj so vključili stadion v Stožicah – bodo uporabljali do leta 2014. (Fo
Promocijski film. Ni zasnovan kot oglas, ker za to nimajo denarja.
Oglej si celoten članek

“Ljubljana je v zadnjih letih doživela veliko preobrazbo, in filma, v katerem avtobusi vozijo čez Tromostovje, nismo mogli več predvajati,” je na vprašanje, zakaj so posneli nov promocijski film z naslovom Pisma iz Ljubljane (Letters from Ljubljana), odgovorila Barbara Vajda, direktorica Turizma Ljubljana.

Avtor filma je Jure Zebec, izbrali so ga na javnem anonimnem natečaju, cena filma pa je bila 53 tisoč evrov brez davka.

Namenjen je tujcem
Kolikokrat ga bodo uporabili, Vajdova ni povedala, dejala je, da ga bodo uporabljali na turističnih sejmih, borzah in predstavitvah v tujini, ki jih bo letos predvidoma 27. Dodala je, da je film tudi na devedeju, ki ga med drugim pošiljajo predstavništvom Slovenske turistične organizacije v tujini ter veleposlaništvom in konzulatom v Sloveniji. Načrtujejo, da ga bodo uporabljali do leta 2014.

Ker je film dolg več kot šest minut, smo vprašali, zakaj se niso odločili za več 30-sekundnih filmov, ki bi jih lahko uporabljali tudi kot oglase. “Film ni zasnovan kot oglas, pač pa kot film za promocijo. Takih oglasov niti ne potrebujemo, ker nam sredstva, ki jih imamo na razpolago za promocijske aktivnosti, ne dopuščajo oglaševanja na televiziji,” je odgovorila Vajdova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.