Za pobeglim zapornikom nobenih sledi

Foto: Žurnal24 V mariborskem zaporu je eden od zapornikov izvedel drzen pobeg, iskanje še traja
Policija še vedno neuspešno išče obsojenca, ki je v torek zjutraj pobegnil iz Zavoda za prestajanje kazni zapora Maribor.
Oglej si celoten članek

Pobegli 24-letni Siniša Josić je visok med 185 in 190 centimetri, srednje postave, kratko pristriženih, svetlejših las, s čelno plešo. Ob pobegu je bil oblečen v oblačila črne barve, po obvestilu taksista pozneje v kavbojke, in svetlo majico s kratkimi rokavi. Obut je bil v športne copate, s seboj je imel siv nahrbtnik, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Pazniki so njegov pobeg ugotovili po desetih minutah. Pri ogledu varnostnih kamer so ugotovili, da je obsojenec pobegnil skozi luknjo v zidu, ki je bila izkopana nad delavnicami. Varnostna služba je nemudoma začela z iskanjem.

Generalni direktor Urada za izvrševanje kazenskih sankcij Tomaž Smole je v torek imenoval tudi komisijo dveh delavcev generalnega urada, ki bosta opravila temeljito raziskavo dogodka. Razjasnila naj bi tudi vse okoliščine in ugotavljala morebitno subjektivno odgovornost zaposlenih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.