Za policiste druga pravila?

Foto: Žurnal24 (Foto: Bralec Tadej)
Na križišču Dunajske in Kržičeve ceste so policisti vozilo parkirali tako, da mimo niso mogli niti kolesarji niti pešci. Ali za nekatere merila ne veljajo, se sprašuje naš bralec.
Oglej si celoten članek

Fotografija parkiranega policijskega vozila je bila posneta včeraj okoli 10.30. "Ob tem se sprašujem, ali res veljajo ista merila za vse voznike? Ali za nekatere to sploh ne velja? Policijsko vozilo parkirano na kolesarski stezi zapira dve kolesarski stezi, ki se združujeta in nadaljujeta čez prehod za pešce (hkrati je tudi prehod deloma zaprt)," nam je sporočil bralec Tadej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.