Za policiste pravila očitno ne veljajo

Foto: Bralka Monči
Foto: Bralka Monči
Policistka je vozilo parkirala na prostoru, označenem za invalide, saj se je hotela fotografirati. Se bo ponašala s tem, da je policistka, ali da parkira na parkirišču za invalide?
Oglej si celoten članek

"Takole pa parkirajo policisti pred Bauhausom na Rudniku," je zapisala Monči, ki je fotografijo posnela včeraj popoldne.

Dodala je, da se je policistka hotela le slikati zraven svojega službenega vozila, da pa je bilo parkirišče bolj ali manj prazno. "Mislim, da si nobeden med nami ne želi prevzeti bremena invalidnosti, očitno le policistom ni mar," je zgroženo zapisala.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 21:02 21. Marec 2013.

    "ČE",bi bila pametna-kar po moje ni,bi si lahko izmisnila,da je parkirala takrat,ko je bil še sneg-in tega žal ni opazila.... …

  • 10:03 21. Marec 2013.

    ACAB

  • 20:05 20. Marec 2013.

    Slovenske policistke žeblje jedo, da so bolj ostre

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.