Za požar kriva malomarnost

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Niso upoštevali predpisov požarne varnosti pri delih na strehi.
Oglej si celoten članek

Po dosedanjih ugotovitvah kriminalistov ljubljanske policijske uprave sta za požar, ki je 26. oktobra izbruhnil v stolpnici v Domžalah, kriva malomarnost in neupoštevanje predpisov požarne varnosti pri delih na strehi, je povedal domžalski župan Toni Dragar. Po njegovih besedah je kriminalistična preiskava ovrgla sum samovžiga ali požiga. Po ugotovitvah policije bo inšpekcijki nadzor opravil tudi inšpektorat za varstvo pred naravnimi in drugimi nesrečami.

Glede morebitne kazenske ovadbe Dragar predvideva, da bo ovadba vložena po končanem inšpekcijskem nadzoru, in sicer zaradi kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:25 7. November 2013.

    In če je bil izvajalec mali d.o.o. ali s.p. tudi s tožbo bivši lastniki stanovanj (zdaj pogorišča) ne bodo iztožili …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.