Za raztreseno hlodovino kriva hitrost

Foto: Žurnal24 Raztresena hlodovina pri Razdrtem (Foto: bralec)
Za nesrečo na avtocesti med Postojno in Razdrtim je bila kriva neprilagojena hitrost.
Oglej si celoten članek

Že včeraj smo poročali o raztreseni hlodovini med Postojno in Razdrtim, za katero je bila po najnovejših podatkih kriva neprilagojena hitrost. Štiridesetletni voznik s Hrpelj je na tovornem vozilu s priklopnikom prevažal 26 kubičnih metrov hlodovine. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo je izgubil nadzor nad vozilom. Priklopnik se je prevrnil na levi bok, hlodovina pa se je razsula po vozišču.

Promet pri Razdrtem je bil oviran skoraj štiri ure. V nesreči je nastalo približno 8000 evrov premoženjske škode. Zoper voznika bodo podali obdolžilni predlog. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.