Za danes razglašen oranžni alarm

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Agencija RS za okolje je razglasila oranžni alarm.
Oglej si celoten članek

Oranžni alarm velja še za današnje dopoldne. Na Primorskem bo burja na izpostavljenih mestih v sunkih dosegala hitrost med 100 in 120 kilometri na uro. 

Ponoči bo občasno še deževalo. Predvsem na jugu Slovenije so možni tudi nalivi. Padavine bodo zjutraj oslabele. Krepil se bo severovzhodni veter, na Primorskem burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 15, na Primorskem okoli 17 °C. 

Foto: Arso vreme

Padavine bodo ponehale, popoldne se bo postopno jasnilo. Pihal bo okrepljen severovzhodni veter, na Primorskem zmerna do močna burja. Veter bo proti večeru slabel. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 21, na Primorskem do 26 °C.

V četrtek in petek bo sončno. Veter bo v petek ponehal. V soboto bo sprva še precej jasno, popoldne se bo rahlo pooblačilo. V noči na nedeljo bo nekaj padavin. V nedeljo se bo razjasnilo, a nekoliko hladneje. Od ponedeljka do četrtka kaže na večinoma suho in sončno vreme. Postopoma bo spet topleje.

Foto: Arso vreme

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:54 20. Maj 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.