Za talce vzel kupce H&M

Foto: Žurnal24 Nemčija, talci, H&m Foto: Žurnal24 Nemčija, talci, H&m Foto: Žurnal24 Nemčija, talci, H&m Foto: Žurnal24 Nemčija, talci, H&m Foto: Žurnal24 Nemčija, talci, H&m Foto: Žurnal24 Nemčija, talci, H&m Foto: Žurnal24 H Foto: Žurnal24 H&M, policija, ugrabitev Foto: Žurnal24 H&M, policija, ugrabitev
Oborožen moški je v znani trgovini z oblačili H&M v nemškem Leipzigu več ur zadrževal kupce in prodajalce. Razlog: želel je opozoriti na svojo brezupno situacijo.
Oglej si celoten članek

41-letni moški je v trgovino vstopil okoli 12.30 in kupcem ter prodajalkam z orožjem zagrozil, da jih bo ustrelil, če ga ne bodo poslušali. Kakšno orožje je imel v rokah, še ni znano, po besedah priče je imel v rokah pištolo.

Posebne policijske enote so takoj obkolile območje okoli prodajalne in po več kot treh urah dosegle, da se je moški predal. 41-letnik je sicer pred predajo izpustil že nekaj talcev.

Po poročanju lokalne televizijske postaje se je obupani duševni bolnik, kot so povedali izpuščeni talci, za takšen korak odločil zaradi svoje bolezni.

V zavihku Galerija si oglejte posredovanje posebnih policijskih enot.

Oblasti je namreč želel opozoriti, naj mu priskočijo na pomoč, saj je prepričan, da ga njegovi zdravniki slabo zdravijo.

V incidentu na srečo ni bil nihče ranjen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.