Za vikend še vremensko opozorilo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Pihal bo okrepljen jugozahodnik, ki bo ponekod v severovzhodni Sloveniji v sunkih presegal hitrost 70 km/h. Že jutri tudi dež.
Oglej si celoten članek

"Jutri bo pretežno oblačno. V zahodni in ponekod v osrednji Sloveniji bo občasno rahlo deževalo, več in pogosteje pa večinoma le na severozahodu. Meja sneženja bo med 800 in 1300 m nad morjem,# so zapisali na agenciji za okolje in ob tem izdali opozorilo.

Opozorilo zaradi močnega vetra

V drugem delu noči na nedeljo bo namreč pihal okrepljen jugozahodnik, ki bo ponekod v severovzhodni SLoveniji v sunkih presegal hitrost 70 km/h. Kot so pojasnili na agenciji, bo veter jutri zgodaj dopoldne že oslabel. 

Popoldne precej toplo

Danes popoldne bo še jasno, le v zahodnih in ponekod v osrednjih krajih bo zmerno, občasno ponekod tudi pretežno oblačno. V večjem delu države bo pihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 11, na Primorskem in v vzhodnih krajih do 14 stopinj C.

Teden se bo začel z dežjem

V ponedeljek bo oblačno, v zahodni in deloma osrednji Sloveniji bo občasno deževalo, čez dan pa se bodo padavine razširile še nekoliko bolj proti Koroški. Meja sneženja bo med 1000 in 1400 m nad morjem. Pihal bo jugozahodnik, ob morju jugo.

V torek bo oblačno. Predvsem v zahodnih krajih bo občasno rahlo deževalo. Popoldne se bodo padavine na zahodu krepile in se razširile proti osrednji Sloveniji. Še bo pihal jugozahodnik.

dezurni@zurnal

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.