Za vlom v Vebrovo hišo 4 mesece zapora

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Moškemu, ki je vlomil v hišo ministra Vebra v Kočevju, štiri mesece zapora.
Oglej si celoten članek

Vlomilca, ki je konec letošnjega septembra vlomil v hišo obrambnega ministra Janka Vebra, je ljubljansko okrožno sodišče obsodilo na štiri mesece zaporne kazni, so nam potrdili na ljubljanskem okrožnem sodišču. 

Konec septembra so vlomilci vlomili v domačo hišo ministra za obrambo Janka Vebra v Kočevju, kot smo že poročali. Minister je varovana oseba, kar pomeni, da ga neprestano spremljajo varnostniki policijskega Centra za varovanje in zaščito (CVZ).

Konec oktobra so prijeli 28-letnega moškega iz okolice Kočevja, ki naj bi s sostorilcem vlomil v Vebrovo hišo in ukradel nekaj sto evrov. Storilcu, ki je bil v preteklosti že pravnomočno obsojen za premoženjska kazniva dejanja, je preiskovalni sodnik odredil pripor.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:18 22. December 2014.

    Za 4 mesece bi jo moral zakurit luzerji sodniški.

  • 14:46 22. December 2014.

    Neverjetn hitrost sodnikov, ko rešujejo kožo njihovih!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.