Za volan, da bi ubil 8-letnega sina?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na Hrvaškem odmeva prometna nesreča, v kateri sta pri Vodicah v petek umrla 33-letni voznik in njegov 8-letni sin. Okoliščine nakazujejo, da je oče nesrečo povzročil namenoma.
Oglej si celoten članek

Do tragične prometne nesreče med Nissanom Almero in Fiatom Ducatom je prišlo v petek okrog poldneva; v njej sta umrla 33-letni voznik Nissana in njegov sin, učenec 1. razreda OŠ Vodice.

Policija je v preiskavi ugotovila, da je oče sina peljal iz smeri Šibenika proti Zadru, na ravnem delu ceste povsem nepričakovano zavil na nasprotni voznik pas in se z veliko hitrostjo zaletel v kombi. Nadaljevanje preiskave naj bi odgovorilo na ključno vprašanje - zakaj je voznik krenil na nasprotni vozni pas ter sebe in sina pognal v smrt.

Hrvaški portali se sprašujejo, ali je res šlo za nesrečni primer, ali nemara za posledico uživanja opiatov, h katerim je bil nagnjen 33-letnik. S soprogo in takrat 2-letnim sinom se je v Vodice priselil iz Slavonskog Broda. Družina je pogosto menjala naslove, nekateri stanodajalci so jim odrekli gostoljubje zaradi nenavadnega in včasih tudi agresivnega obnašanja očeta in moža.

S svojo pet let mlajšo soprogo se je pogosto prepiral, bil z njo že tik pred ločitvijo, nakar sta se zopet zbližala. Prepiri v družini vendarle niso prenehali. Po pisanju hrvaških medijev je imel 33-letnik od mladosti naprej težave z drogo, zdravil se je v komuni, a odvisnost nikoli premagal. Ravno slednja naj bi bila največji razlog za prepire z ženo, ki je z njim zanosila pri svojih 17-tih letih.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:19 20. Junij 2017.

    dva Hrčka manj!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.