Za volanom mladoletnik brez izpita in še pijan

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Sinoči okrog 22. ure so ljubljanski policisti s strani voznikov prejeli obvestilo o vozniku, ki je na Celovški cesti v Ljubljani kršil cestno prometne predpise.
Oglej si celoten članek

Policisti so po prejetem obvestilu vozilo izsledili na Tržaški cesti, kjer so ga tudi na predpisan način (modra luč in kratek zvočni signal) večkrat ustavljali. Voznik na znake policistov ni ustavil, temveč je z vožnjo, med katero je kršil cestno prometne predpise nadaljeval v smeri proti Vrhniki.

Policisti so zato uporabili sredstvo za prisilno ustavljanje vozil oziroma stinger.

V nadaljnjem postopku je bilo ugotovljeno, da je vozilo znamke Citroen Xsara vozil mladoletnik, brez vozniškega dovoljenja, prav tako je bil opravljen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,65 mg/l, na vozilu, ki je bilo registrirano, pa ni imel nameščenih registrskih tablic.

Med postopkom mu je bila zasežena tudi manjša količina (dva zvitka) prepovedane droge.

Policisti so vozilo zasegli, nadaljujejo pa z zbiranjem obvestil tudi  v smeri sumov kaznivega dejanja Nevarne vožnje.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:41 19. Januar 2017.

    Policija nadaljuje zbiranjem obvestil tudi v smeri sumov kaznivega dejanja Nevarne vožnje . Kako pa boste dokazali kršitelju kaznivo dejanje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.