Za vsaj mesec in pol zapirajo cesto

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Mestna občina Ljubljana sporoča, da bo do predvidoma 24. maja 2024 za ves promet zaprt odsek Jurčkove ceste.
Oglej si celoten članek

Z današnjim dnem se za ves promet zapira Jurčkova cesta na odseku med Peruzzijevo in Dolinškovo ulico. Cesta bo zaprta predvidoma do 24. maja 2024. Razlog za zaporo je izgradnja komunalne infrastrukture v okviru aglomeracij. 

Obvoz za vozila in mestne avtobuse bo po Peruzzijevi ulici ter Dolenjski in Lorenzovi cesti, so sporočili z Mestne občine Ljubljana. 

Foto: Mestna občina Ljubljana zapora Jurčkove ceste Na Mestni občini Ljubljana udeležence v prometu prosijo za razumevanje in upoštevanje prometne signalizacije. Informacije o mobilnosti in zaporah cest so na voljo na portalu aktualnih prometnih informacij PROMInfo.

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:12 8. April 2024.

    Ne, ne 180m, 18cm, rabi Golob, da vzleti, pa mu podvozje tega ne dovoli, verjetno zaradi gležnja …

  • 11:50 8. April 2024.

    Bo spet kak znan izvajalec z že pripravljenimi aneksi. To je možno zgolj v sloveniji.

  • 11:22 8. April 2024.

    2 meseca za 180 m. To je samo v zlovenistanu

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.