Za zmago pomembne mišice

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Tekmovanje. V Kopru je potekalo svetovno prvenstvo v bodybuildingu in fitnesu zveze IBFF.
Oglej si celoten članek

Koper. “Za takšen rezultat je potrebnega zelo veliko vsakodnevnega odrekanja. Hrane, ki mi je najljubša, nisem jedel že leta. Zdaj si bom najprej privoščil pico,” je dejal Velimir Obradović iz Črne gore, novopečeni skupni svetovni prvak v bodybuildingu. Ženska skupna zmagovalka je postala Brigita Grof iz Madžarske.

V soboto je namreč v Kopru namreč potekalo svetovno prvenstvo v bodybuildingu in fitnesu zveze IBFF. “Svetovno prvenstvo je bilo več kot zadovoljivo, saj je prišlo več kot sto tekmovalcev iz 16 držav. To je več, kot smo pričakovali. Raven tekmovanja je bila zelo visoka, saj smo ob tako kakovostni ekipi, kot smo jo imeli letos, dosegli samo eno od prvih mest z Natalijo Dovč za miss fitnesa,” je dejal Duško Madžarović, organizator prvenstva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.