Za znamko Rog šest ponudb

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na dražbi v drugi polovici leta se bo prodajala po predvideni izklicni ceni tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

V stečajni pisarni Škorja so včeraj odprli ponudbe za prodajo znamke Rog. "Prejeli smo šest ponudb," je povedala stečajna upraviteljica Margarita Škorja in poudarila, da je šlo za zbiranje zaradi določitve izklicne cene in drugih pogojev prodaje in ne zaradi same prodaje. "Na podlagi sprejetih ponudb smo oblikovali izklicno ceno, po kateri se bo na javni dražbi v drugi polovici letošnjega leta znamka prodajala."

Predlagana bo izklicna cena v višini 1000 evrov, a stečajna upraviteljica ocenjuje, da bo znamka dražje prodana. "Gotovo se bo prodalo za dosti več, to bo le izklicna cena," je poudarila in dodala, da je z odprtimi ponudbami zadovoljna. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.