Zabodel ga je na javnem stranišču

Foto: Profimedia Simbolična fotografija
Simbolična fotografija
44-letnik ga je skušal ubiti.
Oglej si celoten članek

Spor med 42-letnikom in 44-letnikom se je sprevrgel v pretep in poskus uboja. Celjski policisti so namreč včeraj aretirali moškega, ki je na javnem stranišču zabodel in huje poškodoval drugega moškega.

Včeraj okrog 18. ure so policiste obvestili, da sta se v prostorih javnega stranišča v Celju sprla dva moška. 44-letnik je dve leti mlajšega moškega zabodel in ga hudo poškodoval. 

Storilec je s kraja pobegnil, v večernih urah pa se je sam javil na celjski policijski postaji, kjer so ga pridržali. Policijska preiskava dogodka sicer še poteka. 

Šiška Spor prerasel v obračun, ena oseba zabodena

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:24 15. April 2024.

    Policistov pa vedno bolj primankuje in pripravljajo celo stavko..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.