Zabodel zaradi petard

Foto: Žurnal24
V Zgornji Hajdini je nekaj minut po polnoči prišlo do spora med 68-letnikom in njegovim 59-letnim sosedom, ki sta obračunala z nožem.
Oglej si celoten članek

Deset minut čez polnoč je 68-letnik prišel na dvorišče stanovanjske hiše v Zgornji Hajdini in se pritožil zaradi uporabe pirotehnike. Zapletel se je v prepir z 59-letnim stanovalcem. Prepir se je razvil v pretep, med katerim je 68-letnik z nožem zabodel 59-letnika v roko. Po tem je 68-letnik zapustil dvorišče. Policisti so ga našli na domačem naslovu, mu zasegli nož in ga pridržali. V pretepu je lažje poškodbe utrpel tudi 68-letnik.

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja hude telesne poškodbe bodo proti 68-letniku podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu, zaradi suma storitve kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe pa bodo ovadili  59-letnega moškega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.