Zaboden v navijaškem obračunu

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
23-letnika, ki so ga včeraj zabodli v centru Ljubljane, so operirali. V UKC Ljubljana so potrdili, da trenutno okreva.
Oglej si celoten članek

Incident se je zgodil včeraj nekaj pred pol deseto uro zvečer, ko je na Trgu osvobodilne fronte v Ljubljani skupino oseb, med katerimi je bil tudi 23-letni Ljubljančan, dohitela druga skupina oseb. Med skupinama je prišlo do prepira
in napada.

Med napadom je storilec z nevarnim predmetom, domnevno nožem, zabodel 23-letnega Ljubljančana. Po dogodku sta se obe skupini razbežali, 23-letnik pa je poškodovan obležal, pri tem pa je je utrpel hude telesne poškodbe. V Ljubljanskem kliničnem centru so ga operirali že včeraj zvečer, danes pa so za zurnal24 potrdili, da 23-letnik okreva.

Policisti dogodek še vedno preiskujejo, o zbranih ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.