Zabodla svojega sina

Foto: Žurnal24 Mater so policisti po zaslišanju izpustili.
Neka Nemka je po nesreči do smrti zabodla svojega 14-letnega sina.
Oglej si celoten članek

V nemškem Hamburgu se je zaradi nepazljivosti zgodila družinska tragedija. 43-letna mati je po nesreči s kuhinjskim nožem do smrti zabodla svojega 14-letnega edinca.

Nesreča se je pripetila v nedeljo zvečer. Po večerji se je mati posvetila posodi v pomivalnem stroju. Med praznjenjem stroja je 43-letnica poklicala svojega sina Fabiana, ki ji je pri hišnih opravilih vedno rad pomagal. Ker se ni oglasil, je prekinila z delom in z nožem v roki odšla iz kuhinje. V tistem trenutku je v sobo stopil Fabian in se zaletel v ostro konico noža. Rana v prsnem košu je bila za 14-letnika usodna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.