Začelo se je čiščenje garaže groze

Foto: Žurnal24 Prebivalci Markovca se bojijo parkirati v garažni hiši. (Foto: bralci iz Kopra)
V nedeljo so nas bralci iz Kopra opozorili na neverjetno nesnago v garažni hiši na Markovcu, zdaj pa imajo spodbudno novico, saj se je po objavi našega članka začelo čiščenje.
Oglej si celoten članek

"Oglašamo se vam ponovno, tokrat s spodbudnejšimi novicami in predvsem zahvalami. Včeraj je bil storjen korak naprej v smislu, da je (predvidevamo) Komunala Koper iz slovite garažne hiše odstranila avtomobila, ki sta služila kot smetnjak," nam sporoča bralec iz Kopra.

O neverjetni nesnagi smo poročali v sklopu naše nove rubrike Jaz poročam, v kateri objavljamo vaše prispevke, fotografije, videoposnetke in preverimo stvari, ki vas razburjajo.

Seveda pa samo čiščenje ne bo dovolj, ugotavlja naš bralec: "Kar se tiče ostale problematike (narkomani, mladostniki, prepuščeni zabavam v garažnih hišah, kraje itd.), pa se je žal ne da urediti z enim dopisom, niti s čistilnimi akcijami. Najbrž gre za širši družbeni problem, za katerega pa očitno ni dovolj posluha in pozornosti s strani pristojnih služb."

Imate tudi vi zgodbo, fotografije, posnetke, ki jih želite objaviti?
Z nami lahko kontaktirate na naslednje načine:

1. Prek SMS-a: svoje sporočilo pošljite na številko 4224. Pred svoje besedilo vpišite besedo naveza.

2. Prek MMS-a: sporočilo s priloženimi slikami pošljite na številko 4224. V polje Zadeva/Subject vpišite ključno besedo naveza mms.

3. Prek e-pošte: svoje sporočilo z morebitnimi prilogami pošljite na naveza@zurnal24.si. Piarovci/oglaševalci pozor! Ta naslov je namenjen izključno našim bralcem/poročevalcem in nanj ne sprejemamo nikakršnih promocijskih sporočil!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.