Začetek del še letos

Foto: Žurnal24 Razpis za obnovo ceste od gasilskega doma do križišča bo direkcija za ceste obja
Državna cesta. Sprememba projekta, če ne bo dogovora.
Oglej si celoten članek

“Pet let se že dogovarjamo z lastniki, zdaj moramo doseči dogovor le še z eno lastnico,” je o načrtovani 3. fazi obnove državne ceste skozi Dvor povedal žužemberški župan Franc Škufca. “Če dogovora ne bomo dosegli, se bo projekt v tem delu spremenil,” je dodal.

Občina in direkcija za ceste nameravata skupaj obnavljati državno cesto in urediti potrebno infrastrukturo od gasilskega doma do križišča za Kočevje in Novo mesto. Direkcija bo za obnovo ceste plačala okoli 300, občina pa za ureditev vodovoda, kanalizacije, javne razsvetljave in pločnika okoli 400 tisoč evrov. “Na direkciji je dogovorjeno, da se letos izvede razpis za izvajalca del in da dela stečejo, prihodnje leto pa se končajo,” je pojasnil Škufca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.