Začetek kampanje Zaženi idejo

Foto: Žurnal24 (Foto: Tovarna podjemov)
Zaženi idejo. Podjetniški inkubator Univerze v Mariboru je s TehnoCentrom začel kampanjo, v kateri lahko posamezniki dobijo priložnost za realizacijo podjetniške ideje.
Oglej si celoten članek

14. decembra so začeli kampanjo, s katero bodo lahko raziskovalci, študentje, profesorji in drugi inovativni posamezniki v okviru lastnega podjetja realizirali zamišljeno podjetniško priložnost.

Vodja podjetniškega inkubatorja Univerze v Mariboru Tovarne podjemov Jure Verhovnik je ob tem izpostavil, da je v zadnjih nekaj letih zraslo več uspešnih start-up podjetij, ki ustvarjajo nova delovna mesta ter dodano vrednost. Trenutno v inkubatorju deluje 17 inovativnih podjetij in štiri podjetniške skupine.

V okviru kampanje bodo nosilcem pomagali pri strokovni presoji potenciala podjetniške ideje, svetovali bodo pri zaščiti intelektualne lastnine, nudili strokovno pomoč pri pripravi poslovnega načrta ... Najboljših deset idej bo vključenih v iniciativo Podjetnik podjetniku. Več informacij najdete na tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.