Zadavil ženo, truplo nato v zamrzovalniku hranil 10 let

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Osemdesetletni Japonec naj bi svojo ženo ubil, nato pa njeno truplo v zamrzovalniku hranil več kot deset let.
Oglej si celoten članek

V sredo so pred preiskovalnega sodnika privedli 80-letnega Masaichija Yamado, ki ga sumijo, da je svojo ženo zadavil, nato pa njeno truplo skril v zamrzovalno skrinjo. Truplo še vedno oblečene pokojnice, ki bi bila danes stara 71 let, so sicer odkrili v torek.

"Osumljenec je na njunem domu zlonamerno zadavil žrtev, nato pa truplo skril v skrinji na svojem delovnem mestu," je potrdil tiskovni predstavnik tamkajšnje policije.

Yamada naj bi sicer priznal, da je svojo ženo ubil po sporu nekje med letoma 2002 in 2006, nato pa je njeno truplo z avtom prepeljal v skrinjo v tovarni, ki je sicer v njegovi lasti, še poroča Dawn.

Policija je tovarno preiskala šele po tem, ko jih je njen brat obvestil, da že nekaj let ne more stopiti v stik s svojo sestro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:53 30. Maj 2012.

    Kolk penzionov so mu prnesli v vseh teh letih,dobr se je znajdu!

  • 10:39 30. Maj 2012.

    Kakšna je dobronamerna zadavitev?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.