Zadet kot mamba za volanom

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Ko so policisti opravili hitri test na prepovedane droge, se je pokazalo, kako resno je.
Oglej si celoten članek

Gorenjski policisti so minuli konec tedna iz prometa izločili več voznikov, ki so vozili pod vplivom alkohola in/ali drog. Pri tem sta izstopala dva voznika. Enemu je hitri test na prepovedane droge pokazal prisotnost kokaina in konoplje v telesu. Pri drugem je bilo še huje. Poleg konoplje in kokaina je imel v telesu tudi amfetamine. 

Med vozniki, ki so vozili pod vplivom alkohola, izstopa moški, ki je bil udeležen v prometni nesreči na območju Bleda. Z avtomobilom se je prevrnil na streho in se pri tem tudi lažje poškodoval. Ko so opravili test alkoholiziranosti, je ta pokazal, da ima 1,24 mg/l alkohola v krvi.  

Na območju Bleda so opravili 69 preizkusov alkoholiziranosti in ugotovili tri kršitve. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.