Zadnje pismo Barbare Potočar

Foto: Žurnal24 Potovanje po Afriki se je za novinarko Barbaro Potočar končalo tragično.
Eden od zadnjih krajev, ki jih je novinarka Barbara Potočar obiskala v Afriki, je bilo jezero Bunyonyi v Ugandi, ki mu pravijo tudi afriška Švica.
Oglej si celoten članek

V uredništvo smo prejeli eno od zadnjih pisem, ki jih je pred smrtjo s potovanja po Afriki poslala novinarka Barbara Potočar iz Šentjerneja. Ker si je Barbara po besedah njenih prijateljic zelo želela objaviti vtise s svojih potovanj, pismo v celoti v izvirni obliki objavljamo.

Kot smo poročali včeraj, se je potovanje po črni celini za Barbaro končalo tragično, saj se je v Tanzaniji okužila s trebušnim tifusom.

Za povečavo kliknite na sliko!

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.