Zadnji dan za popravljanje ponudb

Foto: Žurnal24 Nadzorniki so izvolili novo vodstvo.
Danes je zadnji rok za oddajo izboljšanih ponudb za nakup polovičnega državnega deleža v Telekomu. Komisija se bo predvidoma dokončno odločila v ponedeljek.
Oglej si celoten članek

V družbi Intermedius, ki zastopa britansko-nemški konzorcij Bain Capital in Axos Capital, pravijo, da še vedno drži njihova odločitev izpred nekaj dni. To je, da ponudbe ne bodo popravljali, če ne bodo izpolnjeni nekateri njihovi pogoji. Islandski Skipti ostaja v igri, ponudbo z manjšimi popravki naj bi jutri oddali. Bi lahko v primeru neuspešne prodaje delnice strmoglavile?

"Cena delnice se bo nekoliko znižala, padec pa ne bo pretirano hud," meni Matjaž Bernik iz Ilirike. Dodaja še, da vlagatelji ta scenarij zaradi pisem obeh ponudnikov komisiji že upoštevajo pri cenitvah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.