Zadnji podatki o novih okužbah

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Včeraj so v laboratorijih potrdili tri nove okužbe z novim koronavirusom, kar je pol manj kot dan prej. Drugega in tretjega maja niso odkrili nobene okužbe.
Oglej si celoten članek

Tri nove okužbe so sicer poleg omenjenih ničel drugega in tretjega maja najnižja dnevna številka potrjenih okužb od začetka epidemije. 

Dobra novica je, da se še naprej zmanjšuje število hospitaliziranih. Včeraj jih je bilo 53, kar so trije manj kot dan prej. Tudi število bolnikov na intenzivni negi se je zmanjšalo za tri, v enotah intenzivne nege je tako še 14 bolnikov s covidom-19.

Na žalost je še ena oseba za covidom-19 umrla. Skupno število umrlih je tako 99. 

Foto: Vlada RS Graf obolelih s koronavirusom

Foto: Vlada RS Graf obolelih s koronavirusom

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.