Zadnji rok za študentsko posteljo

Foto: Žurnal24
Danes je zadnji rok za oddajo prošenj za podaljšanje bivanja študentov v študentskih domovih in za subvencijo.
Oglej si celoten članek

Študentje, ki podaljšujejo bivanje, bodo o tem, ali izpolnjujejo pogoje, obveščeni po 15. oktobru. Študentski domovi v Ljubljani sicer razpisujejo 7.492 ležišč, v Mariboru pa 2.696 ležišč.

Poleg tega naj bi prijavne službe univerz in visokošolskih zavodov danes na spletnih straneh objavile svoje podatke o prostih mestih za vpis.Podatki o prostih mestih na Univerzi v Ljubljani so objavljeni na spletni strani univerze. Prosta mesta za vpis v višje strokovno izobraževanje bodo objavljena do prvega septembra na spletnih straneh Višješolske prijavne službe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.