Zagorel radio, ženska umrla

Foto: Profimedia
Kriminalisti so razkrili podrobnosti požara, v katerem je umrla ženska.
Oglej si celoten članek

Med gašenjem požara v stanovanjski hiši v Središču ob Dravi so včeraj našli mrtvo 84-letno žensko. 

Mariborski kriminalisti so ugotovili, da je do požara prišlo v kuhinji stanovanjske hiše. Zagorelo je zaradi napake na napajalnem kablu starejšega radijskega sprejemnika. Ogenj se je deloma razširil na kavč. V požaru je kuhinja pogorela do polovice, ostali bivalni prostori pa so bili popolnoma zadimljeni. 

Pogorela hiša Ženska umrla v požaru

Odrejena je bila sodna obdukcija pokojne, ki pa še ni bila opravljena. Po do sedaj zbranih obvestilih pa je tuja krivda za požar in za smrt pokojne izključena, so sporočili s PU Maribor.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.