Zagorel stanovanjski blok

Foto: Saša Despot Fladrova ulica požar Foto: Saša Despot Požar na Flandrovi Foto: Saša Despot Fladrova ulica požar Foto: Saša Despot Fladrova ulica požar Foto: Saša Despot Požar na Flandrovi Foto: Saša Despot Požar na Flandrovi Foto: Saša Despot Požar na Flandrovi Foto: Saša Despot Požar na Flandrovi Foto: Saša Despot Požar na Flandrovi
V Ljubljani na Pržanu zagorel stanovanjski blok. Gasilci so že na delu.
Oglej si celoten članek

V Ljubljani je na Flandrovi ulici okoli 11.30 zagorel stanovanjski blok. Po sedaj zbranih podatkih je zagorelo v podstršnih prostorih bloka, ogenj pa se je razširil tudi v eno izmed stanovanj.

Ljudi, ki so bili v času požara v bloku, so pravočasno evakuirali, po zadnjih podatkih policije pa je bil med intervencijo poškodovan gasilec. Njegovo življenje naj ne bi bilo ogroženo.

Obseg in vzrok požara ter materijalna škoda ta trenutek še nista znana. S preiskavo, zakaj je prišlo do požara, bodo kriminalisti pričeli takoj, ko bo dovolj varno za ogled prizorišča požara, so sporočili s policijske uprave Ljubljana.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 18:18 7. November 2012.

    *fertel je reku

  • 18:18 7. November 2012.

    ja, kot je tralal zgoraj že reku, gasili bojo skavti..

  • 16:45 7. November 2012.

    Znižanje plač - kaj pa je to takega? Bodo pač potem njihovi skavti gasili, tam je dost dnarja. Pa še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.