Zagorel tovornjak s priklopnikom, avtocesta zaprta. Škode za pol milijona.

Foto: PGD Črnuče Požar tovornjaka Foto: Youtube Calais ogenj tovornjaki
Na štajerski avtocesti zgorel tovornjak, promet stal skoraj pet ur.
Oglej si celoten članek

Danes, okoli 00.35 je 31-letni Romun vozil tovorno vozilo s priklopnikom po štajerski avtocesti iz smeri Slovenske Bistrice proti Tepanju.

Med vožnjo je prišlo do okvare v predelu motorja tovornega vozila, zaradi česar je ustavil na odstavnem pasu.

Skupaj z 31-letnim sovoznikom, prav tako državljanom Romunije sta izstopila iz kabine, ko je v predelu motorja nenadoma zagorelo. Oba sta se umaknila od vozila, ogenj pa se je razširil.

V požaru, ki so ga pogasili gasilci, je tovorno vozilo zgorelo v celoti, priklopno tovorno vozilo in tovor na njem pa delno. V priklopnem vozilu so bile naložene palete s steklom, kartonom in različnimi rešetkami za plinske štedilnike. V požaru ni bil nihče telesno poškodovan.

Materialna škoda po nestrokovni oceni znaša okoli 500.000 evrov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.