Zagorela dvorana Tabor

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nekaj po 15. uri je zagorelo ostrešje dvorane Tabor, ki velja za eno od arhitekturnih znamenitosti Ljubljane.
Oglej si celoten članek

Po prvih podatkih naj bi zagorelo na strehi Sokolskega doma,  nato pa se je požar razširil na celotno ostrešje. Gasilci pa so morali razkriti del strehe, da so lahko pogasili požar. Okoli 19. ure so gasilci na kraju zaključili z aktivnostmi.

Zaradi požara so bili iz dvorane evakuirani štirje ljudje. Po do sedaj razpoložljivih podatkih poškodovan ni bil nihče.

Po prvi nestrokovni oceni je zaradi požara in posledic gašenja na objektu nastalo za več deset tisoč evrov materialne škode.

Policisti bodo po besedah predstavnice policije Maja Ciperle Adlešič kraj požara zavarovali do jutranjih ur, ko bodo kriminalisti pričeli z ogledom. Več o samem vzroku požara in ostalih okoliščinah bo tako znano v prihodnjih dneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.