Zagorelo 15 ton smeti

Foto: Alen Radojkovič Zagorele smeti v Piranu Foto: Alen Radojkovič Zagorele smeti v Piranu Foto: Alen Radojkovič Zagorele smeti v Piranu
Najverjetneje zagorelo zaradi cigaretnega ogorka ali pepela. Škode za več tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Včeraj je zagorelo na zalogovniku za pretovor mešanih komunalnih odpadkov v Dragonji.

"Požar je nastal v kontejnerju, kjer je bilo blizu 15 ton mešanih komunalnih odpadkov. Takoj je stekla akcija gašenja požara s pomočjo gasilnih aparatov in vode iz hidranta, postavljenega na zbirnem centru. Na kraj dogodka so prispeli tudi gasilci in tako pogasili požar do konca. Najverjetnejši vzrok požara je pepel ali pa cigaretni ogorki, ki so pogosto odloženi v zabojnike za mešane komunalne odpadke," je sporočil Alen Radojkovič, član uprave piranskega javnega podjetja Okolje.

Po požaru se je slabo počutil delavec zbirnega centra, zato je bil prepeljan k zdravniku, materialna škoda pa je ocenjena na nekaj tisoč evrov.

Radojkovič ob tem dogodku poziva k pravilnemu odlaganju odpadkov in pozornem ravnanju s snovmi, ki so visoko vnetljive.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.