Sredi noči gorel gostinski lokal

Foto: PGD Dvor
Foto: PGD Dvor
Gasilci PGD Dvor so davi intervenirali v požaru v gostinskem lokalu.
Oglej si celoten članek

Ob 2.20 je v kraju Dvor v občini Žužemberk prišlo do dimniškega požara. Ogenj v gostinskem lokalu se je razširil na električno napeljavo ob dimniku, tramove, lesen strop ter del ostrešja.

Z gašenjem sta že prej pričela policista, dokončno pa so ga obvladali gasilci PGD Dvor in Žužemberk, ki so prišli s tremi vozili. IZ PU Novo Mesto so sporočili, da sta bila na kraj požara takoj napotena  policistka in policist, ki sta ugotovila, da je prišlo do požara v kuhinji, ogenj pa se je hitro širil. Z gasilnim aparatom sta takoj pričela z gašenjem požara, vztrajala vse do prihoda gasilcev in s tem preprečila, da bi ogenj zajel celotno stavbo.

12 gasilcev je nato po svojem prihodu odstranilo del stropa, leseni opaž in izolacijo, pogasilo žarišča, očistilo dimnik ter objekt pregledalo s termo kamero. Do jutra so ostali na gasilski straži.

Po prvih ugotovitvah PU Novo Mesto je zagorelo v dimniku, ogenj pa se je delno razširil tudi na streho. Nastalo je za okoli tisoč evrov škode.

xxx

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.