Zagorelo na stanovanjskem objektu v Ljubljani

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Danes okoli pol tretje ure je zagorelo na stanovanjskem objektu v Klečah v Ljubljani. Sicer pa je od danes pa vse do preklica razglašena velika požarna ogroženost naravnega okolja po vsej državi.
Oglej si celoten članek

Okoli 14.30 je bila Policijska uprava (PU) Ljubljana obveščena o požaru na stanovanjskem objektu v Klečah v Ljubljani. Požar, ki je ostrešje v celoti uničil so pogasili gasilci gasilske brigade Ljubljana.

Do zdaj je znano le, da je zagorelo na podstrešju nenaseljene stanovanjske zgradbe, nam je še zaupal Vinko Stojnšek iz PU Ljubljana.

Prepovedano kuriti, sežigati in uporabljati odprti ogenj

Kot je znano, je Uprava RS za zaščito in reševanje danes razglasila veliko požarno ogroženost naravnega okolja po vsej državi. Opozorilo velja do preklica, prav tako do preklica opozorilo velja v občinah, ki so veliko požarno ogroženost naravnega okolja razglasile same, je sporočil generalni direktor omenjene uprave Darko But.

V času razglašene velike požarne ogroženosti je v naravnem okolju prepovedano kuriti, sežigati ali uporabljati odprti ogenj ter puščati ali odmetavati goreče predmete in druge snovi, ki lahko povzročijo požar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.