Zagorelo v apartmajskem naselju na Pohorju

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
Zagorela je streha enega od objektov v apartmajskem naselju Bolfenk na Pohorju, ki se nahaja v bližini hotela Bellevue.
Oglej si celoten članek

Okoli pol devete ure zvečer je na območju občine Hoče-Slivnica po poročanju uprave za zaščito in reševanje prišlo do požara na stanovanjski stavbi. Kot piše spletna stran Večera, je zagorela streha enega od objektov v apartmajskem naselju Bolfenk na Pohorju, ki se nahaja v bližini hotela Bellevue.

Po informacijah časnika naj bi bili v stavbi zasebni apartmaji, ta pa se nahaja ob objektu z bazenom in savnami. Na delu so med drugim mariborski poklicni gasilci, požar pa je bilo mogoče videti tudi iz mestnega središča Maribora in širše okolice.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.