Zagorelo v Gorenju

Foto: Žurnal24 (Foto: T. B.) Foto: Žurnal24 požar, gorenje tiki, delavci Foto: Žurnal24 požar, gorenje tiki Foto: Žurnal24 požar, gorenje tiki, delavci Foto: Žurnal24 požar, gorenje tiki, delavci
Požar, ki je zajel obrat Gorenja Tiki v industrijski coni v Šiški so pogasili.Devet delavcev v kliničnem centru
Oglej si celoten članek

Prijavo o požaru v hali s polizdelki so prejeli na Gasilski brigadi Ljubljana okoli 18.30 ure.  Požar je gasilo okoli 25 poklicnih gasilcev, pridružila pa so se jim tudi prostovoljna gasilska društva.

Na kraj nesreče sta prišli tudi dve reševalni vozili, ki sta oskrbeli devet delavcev, ki so bili v požaru poškodovani (opekline in vdihavanje dima), resnost poškodb pa zaenkrat še ni znana. Delavce so že odpeljali v ljubljanski klinični center.

Tudi vzrok požara še ni znan, kriminalisti pa bodo nadaljevali z zbiranjem obvestil o vzroku (predvidoma jutri) in o materialni škodi, so sporočili s PU Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.