Zagorelo v lokalu s hitro prehrano

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Reševalci pregledali dve osebi.
Oglej si celoten članek

Gasilci so okoli poldneva v Trbovljah pogasili požar v kuhinji lokala s hitro prehrano. Posredovali so tudi reševalci, ki so pregledali dve osebi, ki sta se nadihali dima. Na kraju so bili prisotni tudi policisti in dežurni delavci elektro podjetja, poroča center za obveščanje. Požarni alarm se je sprožil tudi v zobotehnični ordinaciji v Ljubljani.

V večstanovanjskem objektu na Šmartinski cesti v Ljubljani se je zaradi pregretja ultrazvočnega čistilca danes dopoldne sprožil požarni alarm. Posredovali so poklicni gasilci, ki so skupaj z lastnikom odklopili čistilec in prezračili prostore, navaja center za obveščanje.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.