Zagorelo v LPP v Šiški

Foto: Anže Petkovšek požar lpp Foto: Anže Petkovšek požar lpp Foto: Anže Petkovšek požar lpp Foto: Anže Petkovšek Požar LPP Foto: Anže Petkovšek požar lpp
V Šiški je zagorelo v poslopju Ljubljanskega potniškega prometa.
Oglej si celoten članek

"Malo po 13. uri je na območju Službe vzdrževanja vozil LPP zagorel električni avtobus. Vzroke za požar bodo raziskale pristojne službe. Ogenj naj bi razen električnega avtobusa zajel še dve ostali vozili, ki sta bili na tem območju v delu. Poškodovanih ni," so sporočili iz LPP, je pa nastalo za okrog pol milijona evrov škode. 

"Zaradi izjemno hitre intervencije Gasilske brigade Ljubljana, kateri se podjetje LPP zahvaljuje, ogenj drugih delov stavb ni ogrožal," so še sporočili in dodali, da bo "Ljubljanski potniški promet v prihodnjih dneh obratoval za potnike brez posebnosti". 

 

Na Facebooku je dogajanje posnel Tomaž Jeraj.

xxx

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • STF
    16:09 13. Januar 2017.

    Mislim, da je dokazov za globo vec kot dovolj.

  • 15:47 13. Januar 2017.

    Res je bedak, sam sebe snema kako vozi v rumeno luč in snema med vožnjo. Dokazi so, manjka samo še …

  • 15:34 13. Januar 2017.

    "Na Facebooku je dogajanje posnel Tomaž Jeraj." Verjetno je na FB objavil ne pa posnel, ane.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.