Zagorelo v mansardi, štiri družine ostale brez doma

Foto: Gasilska zveza Žalec Požar hiše Foto: Gasilska zveza Žalec Požar hiše Foto: Gasilska zveza Žalec Požar hiše Foto: Gasilska zveza Žalec Požar hiše
Uničeni sta stanovanji v mansardi, neprimerni za bivanje pa še dve v pritličju.
Oglej si celoten članek

V nedeljo okoli 11. ure je zagorelo v mansardnem stanovanju večstanovanjskega objekta v Migojnicah pri Žalcu.

"Po prejemu informacije o dogodku so bila aktivirana prostovoljna gasilska društva Griže, Zabukovica, Vrbje, Ponikva pri Žalcu, Žalec in Gotovlje, požarno stražo pa je vršilo PGD Šempeter v Savinjski dolini," so sporočili z GZ Žalec. "Skupno je v intervenciji sodelovalo 54 gasilcev z 13 gasilskimi enotami. Objekt je bil pregledan z termovizijsko kamero."

Foto: Gasilska zveza Žalec Požar hiše

Uničeni sta obe stanovanji v mansardnem delu, zaradi odpravljanja posledic požara pa sta neprimerni za bivanje še dve stanovanji v pritličju. "Tri družine so k sebi sprejeli svojci, eno družino pa so namestili gasilci Prostovoljnega gasilskega doma Griže v svoj nov gasilski dom, ki je bil namenu predan pred dobrim mesecem in kjer imajo na razpolago tudi ustrezne prostore za začasno namestitev treh družin," so še sporočili z GZ Žalec.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.